logo_dezaaierHartelijk welkom op de website van De Zaaier

Welkom op de website van de CGK de Zaaier in Harderwijk, waar u allerlei informatie vindt over wie wij zijn, wat wij doen en wat wij geloven. Kijk gerust eens rond en ontdek zelf wat er in onze gemeente allemaal gebeurt. Wat we vooral willen doen is:

samen God ontmoeten en Hem aanbidden
samen Hem prijzen in ons lied
samen luisteren naar Zijn Woord

en:

elkaar ontmoeten
elkaar liefhebben
elkaar steunen

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs. De deuren staan elke zondag open. We heten u alvast van harte welkom in onze gemeente.

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3 vers 16)

Nieuws

 

Kinder Bijbel Dag op 21 februari: Ga je mee op reis?

Ga je mee op reis? Dat is het thema van de Kinder Bijbel Dag die op woensdag 21 februari, in de voorjaarsvakantie, wordt gehouden in De Zaaier. We gaan er samen een feest van maken, met liedjes, muziek, een Bijbelverhaal, spelletjes knutselen en een lunch. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom, van 10.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis. (meer…)

Project Jongerenkoor Gloria zoekt nieuwe leden

Het Harderwijks Project Jongerenkoor Gloria gaat het aankomende halfjaar weer meedoen aan twee concerten. Een paasconcert op 20 maart, in samenwerking met Wijdt Hem uw Kunst, en een concert in april, in samenwerking met meerdere koren, waaronder Wijdt Hem uw Kunst en Song of Praise. Om deze concerten tot een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig. We zijn op zoek naar nieuwe leden die ons jongerenkoor willen versterken. (meer…)

”We hebben het gebed hard nodig”

Elke maandagochtend om 6.45 uur is de kerk open. In zaal 1 ontmoeten enkele broeders uit de gemeente elkaar om samen te bidden. Hoe is de mannengebedskring ontstaan en hoe ziet een bijeenkomst op de vroege maandagochtend eruit? (meer…)

Scholendienst zondag 28 januari: “Er is meer”

Op zondag 28 januari hebben we ‘s ochtends om 9.30 uur de jaarlijkse “school en kerkdienst”. Dit jaar verwelkomen we leerlingen, ouders en leerkrachten van christelijke basisschool Dok19. Het thema van de dienst is “Er is meer”. De preek zal gaan over Genesis 28:10-22 (Jakob in Bethel). Voorganger is ds. Middelkoop. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en koffie, thee en limonade te drinken. Iedereen is van harte welkom.