logo_dezaaierHartelijk welkom op de website van De Zaaier

Welkom op de website van de CGK de Zaaier in Harderwijk, waar u allerlei informatie vindt over wie wij zijn, wat wij doen en wat wij geloven. Kijk gerust eens rond en ontdek zelf wat er in onze gemeente allemaal gebeurt. Wat we vooral willen doen is:

samen God ontmoeten en Hem aanbidden
samen Hem prijzen in ons lied
samen luisteren naar Zijn Woord

en:

elkaar ontmoeten
elkaar liefhebben
elkaar steunen

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs. De deuren staan elke zondag open. We heten u alvast van harte welkom in onze gemeente.

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3 vers 16)

Nieuws

 

Jubileumconcert Wijdt Hem uw kunst op 10 november

Dit jaar bestaat het koor Wijdt Hem uw kunst 70 jaar. Om dit te gedenken, wordt er vrijdag 10 november een jubileumconcert gegeven in De Zaaier met medewerking van het Nieuwe Project Jongerenkoor Gloria onder begeleiding van het Christelijk Ensemble Parlando. De algehele leiding wordt gedaan door Marijn de Jong. Het thema is “Heel mijn hart juicht voor U”.  De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, er is wel een collecte voor de onkosten. Na afloop is er gelegenheid om koffie, thee of fris te drinken.

Internationale dienst op zondag 5 november

Zondag 5 november hebben we een internationale kerkdienst met onder anderen vluchtelingen en asielzoekers. De dienst, waarin ds. A. Th. van Olst voorgaat, wordt gehouden in het gebouw van Sefanja, Stationslaan 121 in Harderwijk, en begint om 14.30 uur. De preek gaat over Mattheüs 5:9: Zalig zijn de vredestichters. De voorganger spreekt in het Nederlands en er is vertaling in diverse talen beschikbaar. Ook zingen en horen we psalmen en liederen in meerdere talen. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en koffie of thee te drinken met iets lekkers erbij. Iedereen is van harte welkom.

Nieuwsbrief Kerk en Vluchteling Harderwijk

De werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk organiseert verschillende activiteiten voor vluchtelingen en asielzoekers, zoals Bijbelstudies en mannenavonden. “Dat wij met hele simpele dingen, met in feite alleen het openstellen van een soort huiskamer, iets kunnen betekenen, is fijn om te zien”, vertelt een vrijwilliger van de mannenavonden. Lees er meer over in de nieuwsbrief van de werkgroep, met ook een aankondiging van de open dag in het azc op 23 september en een oproep voor vluchtelingmaatjes.