Veel activiteiten op Boeldag bij De Zaaier (1 juli)

Op zaterdag 1 juli is er van 9.30 uur tot 14.00 uur rond de kerk een gezellige Boeldag met allerlei activiteiten voor jong en oud. Er zijn meer dan vijftien kraampjes, waar van alles te koop is, zoals huishoudelijke artikelen, tweedehandsspullen, vis en patat. Dit jaar is er voor het eerst ook een verkoop van tweedehands (kinder)kleding. Tijdens de Boeldag staat er ook een team klaar om auto’s te wassen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals schminken, een springkussen en een fietsparcours. Ook voor koffie of thee met iets lekkers kunnen bezoekers op de Boeldag terecht.

Door corona is het enkele jaren geleden dat de Boeldag is gehouden. Een enthousiaste commissie, ondersteund door tientallen vrijwilligers, bereidt nu de komende editie met diverse nieuwe programmaonderdelen voor en hoopt op 1 juli veel bezoekers te mogen verwelkomen.