Voor wie? Deze ochtenden zijn bestemd voor senioren, alleenstaanden en andere belangstellenden.
Onderwerp? De Psalmen in chronologische volgorde.
Tijdstip? Vanaf 9.30 uur is het inloop en koffiedrinken. Om 10.00 uur starten we officieel.
Indeling? We beginnen met zingen en gebed. We lezen de Psalm die aan de beurt is. Br. P.J. van Houdt geeft daarover uitleg en overdenking. Om 10.30 uur drinken we opnieuw koffie en daarna hebben we een half uur om met elkaar verder over de Psalm te praten. Uiterlijk 11.15 uur wordt de samenkomst met dankzegging en gebed beëindigd.
Wanneer? In principe de laatste woensdagmorgen van de maand. Dit kan veranderen wanneer het lokaal niet beschikbaar is. Daarom vindt maandelijks ook vermelding plaats in de Weekbrief. Daarin vindt u de eventuele wijziging aangegeven.
Waar? In het verenigingsgebouw van de kerk.
Seizoen 2022/2023. Na twee jaar van aanpassingen als gevolg van de corona crisis hopen we weer een gewoon seizoen te kunnen draaien. Al zullen we aanpassen als dat onverhoopt nodig blijkt.
Uitzending. In de afgelopen twee seizoenen zijn alle inleidingen, zowel die van de koffieochtenden als die van de mannenvereniging, opgenomen en uitgezonden via Kanaal 706 en YouTube. Op dit laatstgenoemde kanaal zijn ze nog lang terug te luisteren. We hopen dat ook dit seizoen weer te kunnen realiseren.
Met welke Psalm gaan we beginnen? Met het laatste gedeelte van Psalm 71.
Contactpersoon: P .J. van Houdt 0341–421982 of 06-13537576. Mail: pjvanhoudt@gmail.com.