Zomerse Bronmomenten rond thema ‘water’

In de zomer ligt er veel stil. Velen gaan op vakantie, de verenigingen, catechisaties en clubs hebben zomerstop, er zijn veel minder vergaderingen. In de afgelopen jaren hadden we de Tentweek, maar dit werk is helaas gestopt. Daarom willen we als proef, drie keer een ‘Bronmoment -in de zomer’ organiseren. Deze Bronmomenten zijn heel eenvoudig opgebouwd: enkele Bijbellezingen, enkele psalmen/liederen, gebed. Daarna een kop koffie, thee of limonade.
Het thema is ‘water’. Ons verlangen is dat deze momenten opbouwend, bemoedigend en verbindend mogen zijn. Iedereen jong en oud, is van harte welkom. De Bronmomenten zijn op de woensdagen  5 juli, 2 augustus en 16 augustus en beginnen om 19.30 uur. Tip: neem uw eigen Bijbel mee en eventueel een opschrijfboekje.