Project Jongerenkoor Gloria zoekt nieuwe leden

Het Harderwijks Project Jongerenkoor Gloria gaat het aankomende halfjaar weer meedoen aan twee concerten. Een paasconcert op 20 maart, in samenwerking met Wijdt Hem uw Kunst, en een concert in april, in samenwerking met meerdere koren, waaronder Wijdt Hem uw Kunst en Song of Praise. Om deze concerten tot een succes te maken, hebben we jouw hulp nodig. We zijn op zoek naar nieuwe leden die ons jongerenkoor willen versterken.
Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een inspirerend koor? Kom dan gerust eens vrijblijvend een avondje kijken of het iets voor jou is. We hopen op 7 februari weer te beginnen met repeteren in De Zaaier. We repeteren dan weer elke woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur tot aan de concerten. Of je nu ervaren bent of net begint, we nodigen je van harte uit om mee te doen. Samen willen we met een grote groep jongeren een prachtig concert neerzetten ter ere van God.