Concert 16 december afgelast

UPDATE 16 december: Vanwege het verdrietige bericht van het overlijden van een van de koorleden zal het geplande concert, dat hieronder was aangekondigd, niet doorgaan.

Op woensdag 16 december wordt in De Zaaier een kerstconcert gehouden. Aan het concert werken mee het Christelijk Hierdens Mannenkoor onder leiding van Dick van Asselt en het chr. gemengde koor Wijdt Hem Uw Kunst onder leiding van Evert van de Veen, met muzikale bijdragen van Evert van de Veen (orgel), Annemarie Langerak-Mons (dwarsfluit), Rindert van Dalen (trompet) en Henrieke van de Vliert (bugel). Ds. H. de Graaf verzorgt de opening en sluiting. De avond begint om 19.30 uur (kerk open om 19.00 uur) en de toegang is vrij. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee in de ontmoetingsruimte. Van harte welkom!