Overzicht Kerstvieringen

Tijdens het Kerstfeest vieren we de komst van Jezus Christus op deze aarde. We horen waarom Hij geboren werd in een stal in Bethlehem en willen God prijzen om Zijn liefde en genade in onze liederen. Graag nodigen we je uit om Kerst met ons mee te vieren. Je bent van harte welkom!

Lichtjesavond – 24 december 19.00 uur
Op de avond voor Kerst zingen we voor de ingang van de kerk mooie kerstliederen, onder begeleiding van een groep koperblazers. Ook worden een gedeelte uit de Bijbel en een gedicht voorgelezen. Na afloop, om ongeveer 19.45 uur, is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van warme chocolademelk en krentenbrood.
Neem je een lichtje mee om je liederenblad te verlichten?

Kerstdienst – 25 december 9.30 uur
Op de ochtend van Eerste Kerstdag staan we in een kerkdienst stil bij de betekenis van Kerst. Voorafgaand aan de dienst zingen we met elkaar enkele Kerstliederen. In deze dienst gaat onze eigen predikant, ds. B. Reinders, voor.

Kerstzangdienst – 25 december 16.00 uur
‘s Middags is er een kerstzangdienst. Aan deze dienst werken ook de kinderen van de Bijbelklassen mee, die met elkaar enkele mooie liederen zullen zingen. Ook zal ds. Reinders een overdenking houden en is er veel ruimte voor samenzang. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en iets te drinken.

Graag tot ziens!