Spelletjesavond 15 januari

Vindt u of vind jij het leuk om een spelletje te doen? Vaak komt het er niet van, als je bijvoorbeeld alleen woont of met anderen die hier (lang) niet altijd zin in hebben. Ook zijn er veel spellen die leuk zijn om te doen, maar die je zelf niet in huis hebt. Of het lijkt je juist leuk om eens met of tegen anderen te spelen.

Met ingang van januari 2016 zal er maandelijks op een vrijdagavond een spelletjesavond worden georganiseerd in een van de zalen van de kerk. Een vrije inloopavond van 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur. Op deze avonden, waarop verschillende spelletjes aanwezig zijn, staan gezelligheid, (spelletjes)vermaak en ontmoeting centraal. Aan het begin van de avond is er koffie/thee en later op de avond een glaasje fris en wat lekkers. De avonden zijn voor iedereen uit de gemeente, zowel jong als oud!

De eerste avond staat gepland op vrijdag 15 januari. Volgende data worden vermeld in het kerkblad Ontmoeting.