Training Gave 27 januari

Op D.V. woensdag 27 januari geeft Stichting Gave  de training “In contact met de vluchteling”. Deze is bedoeld voor vrijwilligers uit Harderwijk die de komende periode in contact willen komen met vluchtelingen. De training, met als basis interculturele communicatie, geeft handen en voeten aan de praktijk van het omgaan met asielzoekers. Wat is de cultuur van de vluchteling en hoe zien zij onze cultuur ? Wat zijn de valkuilen en wat zijn juist de goede manieren om met elkaar om te gaan? Aan de hand van praktijksituaties worden de deelnemers verder geholpen in het contact leggen met mensen uit een andere cultuur. Dit is een goede start in het opbouwen van een relatie met de vluchteling.

Deze avond wordt gehouden in Het Visnet (Frankenskamp 2) en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30). Alle belangstellenden zijn van harte welkom.