Kerk in de zomer

Bent u deze zomer in Harderwijk of omgeving op vakantie? Dan bent u op zondag van harte welkom in onze diensten! Deze beginnen om 9.30 en 17.00 uur. In de agenda op deze website kunt u zien wie de voorgangers zijn. We lezen uit de Herziene Statenvertaling en zingen uit de oude berijming en de bundel Schriftberijmingen (Bijbels en liedbundels liggen achterin de kerk). Tijdens de ochtenddienst is er voor de jongste kinderen crèche.
Hebt u vragen, dan kunt u deze onder andere stellen aan de mensen van het welkomstcomité die voor de dienst bij de hoofdingang van de kerk staan. Na de dienst kunt u ook terecht bij de koster in de centrale ontmoetingsruimte: hij zal u graag verder helpen naar de persoon die u zoekt. Ook kunt u een schriftelijke vraag voorzien van een (email)adres achterlaten in de brievenbus in de centrale ontmoetingsruimte: wij nemen dan contact met u op.
Graag tot ziens!