Zendingsdienst 30 oktober

Zondagochtend 30 oktober om 9.30 uur houden we onze jaarlijkse zendingsdienst. Voorganger is ds. A. Hilbers uit Zwolle, zendingsconsulent. Na de dienst is iedereen (na een kop koffie of thee of limonade) van harte welkom tijdens een zendingspresentatie in de bijzaal van het kerkgebouw. In deze presentatie zal ds. Hilbers meer vertellen over hoe het zendingswerk binnen de Christelijke Gereformeerde Kerken in elkaar steekt. Een kijkje achter de schermen dus, waarin ds. Hilbers een totaalbeeld geeft en we kunnen zien op welke manier het zendingswerk wereldwijd werkt en vanuit Veenendaal wordt gecoördineerd en gefinancierd.
Deze zondag wordt er ook een extra (deur)collecte gehouden voor de hulpverlening op Haïti, dat recent werd getroffen door een orkaan die grote schade heeft aangericht. Er is onder meer behoefte aan eten en schoon drinkwater. Margot de Greef werkt namens onder andere onze kerken op Haïti. Deputaten diaconaat willen het hulpverleningswerk ondersteunen. Daarom houdt de diaconie deze extra collecte die zij van harte aanbeveelt.