Stadsgebed 8 mei in De Zaaier

Elke maand komen christenen uit diverse kerken in Harderwijk bij elkaar om te bidden voor de stad, telkens in een andere kerk. Op maandag 8 mei heeft het Stadsgebed vanaf 20.00 uur plaats in één van de zalen van De Zaaier.
Kerntekst voor het Stadsgebed is Jeremia 29:7: “Zoek de vrede voor de stad (…). Bid ervoor tot de Heere, want in haar vrede zult u vrede hebben.” (Andere vertaling: “En zet je in voor haar bloei, want in de bloei van de stad is ook jullie bloei.”) Tijdens het Stadsgebed wordt bijvoorbeeld gebeden voor kerken en voorgangers in Harderwijk, het gemeentebestuur, scholen en zorginstellingen. Ook is er aandacht voor plaatselijke ontwikkelingen en voor speciale groepen, zoals moslims of allochtonen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Iedereen is hierbij van harte welkom.