Thema Tentweek “DICHTerBIJ”

In de laatste week van de zomervakantie (14 tot en met 18 augustus) staat er weer een grote witte tent op het Kerkplein voor de Grote Kerk in Harderwijk. We organiseren daar diverse activiteiten rond het thema “DICHTerBIJ”. Hierbij willen we er zowel op gericht zijn om dicht(er) bij God te komen, als dicht(er) bij elkaar. Op het programma staan onder meer een KinderBijbelKlub, High Tea, vossenjacht, fietstocht en Bijbelstudie. Op donderdag hebben we een pannenkoekenrestaurant. Ook staat de gebedstent er weer, waar tijdens alle activiteiten (van maandagavond t/m vrijdagavond) met en voor de mensen gebeden wordt.  We zijn blij dat we deze jaarlijks terugkerende tentweek weer kunnen houden, als Hervormde Gemeente, Christelijke Gereformeerde Kerk en Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Iedereen is van harte welkom bij de diverse activiteiten. We bidden om een mooie en gezegende week!