Boeldag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober houden we onze jaarlijkse Boeldag. In de bijzalen van de kerk en op het plein buiten staan diverse kramen opgesteld met o.a. meubels, huishoudelijke artikelen, elektra, bloemen, sieraden, kaarten en schilderijen. Er is ook een fotograaf aanwezig, dus een mooi moment om een foto te laten maken als gezin, echtpaar of alleen. Daarnaast wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd met de verkoop van koffie en taart, oliebollen, vis of een broodje hamburger.
De opbrengst van deze dag is voor een groot deel bestemd voor de kerk. Ook gaat een gedeelte naar de zending, hulp aan vluchtelingen in het Midden-Oosten en Stichting Open Doors. Vanaf 9.30 uur zijn de kerkdeuren van onze kerk aan de Eibert den Herderstraat 22 geopend, de Boeldag wordt om 13:00 uur afgesloten. Van harte welkom!