Internationale kerkdienst zondag 4 maart

Op zondag 4 maart houdt onze kerk weer een internationale dienst. Deze begint om 14.30 uur in het gebouw van Sefanja (Stationslaan 121). Voorganger is ds. B. de Graaf uit Nunspeet. De preek gaat over Markus 15: 31 en 32a: Jezus wordt bespot.

De voorganger spreekt in het Nederlands en wordt simultaan vertaald in het Engels. Ook kunnen mensen via een hoofdtelefoon vertaling in het Arabisch en Farsi volgen. We zingen in het Nederlands en Engels. Het ziet ernaar uit dat we ook een lied zullen horen in het Arabisch en mogelijk in het Farsi. Juist het horen van een lied in hun eigen taal spreekt de bezoekers die afkomstig zijn uit een ander land vaak bijzonder aan.
Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers. We bidden om een gezegende dienst, in het bijzonder voor de bewoners van het azc en de statushouders uit de regio.