Kerkdiensten meeluisteren of meekijken

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is het de komende tijd niet mogelijk om als gemeente samen te komen. Gelukkig kunt u dankzij alle technische mogelijkheden de kerkdiensten wel meeluisteren of meekijken. Dit kan op drie manieren:

  1. Kerkomroep – Als u de app ‘Kerkomroep’ downloadt of naar de website www.kerkomroep.nl/#/kerken/11374 gaat, is het mogelijk de dienst live te volgen (met geluid of geluid en beeld samen). Door de drukte kan het zijn dat u de afgelopen twee zondagen niet op deze website kon komen. Probeert u het komende zondag gerust nog een keer. Mocht dit niet werken, vindt u hieronder nog twee andere opties. Wilt u een dienst terugluisteren van de afgelopen weken? Op www.kerkomroep.nl/#/kerken/11374  vindt u ook een archief met oude kerkdiensten. 

  2. Televisie – Heeft u een televisie thuis en bent u aangesloten bij de CAI? Dan is het ook mogelijk om de dienst via de televisie te volgen. De CAI heeft een aantal kanalen opengezet om de uitzendingen te volgen. U heeft hiervoor dus geen smartcard nodig. U kunt de dienst meestal vinden op kanaal 706 (en anders tussen de 701-711 in).   

    Daarnaast is het soms ook mogelijk om de dienst via HK13 (lokale omroep van Harderwijk) te bekijken. De kerken uit Harderwijk wisselen elkaar af. Zo was er vorige week bijvoorbeeld een kerkdienst van de Bethelkerk op HK13 te zien. 

  3. YouTube – Vanaf aanstaande zondag is het ook mogelijk om de kerkdienst via YouTube mee te kijken. U kunt deze diensten vinden op ons eigen YouTube-kanaal: u vindt dit op https://bit.ly/dezaaier of op www.youtube.com/channel/UC31-vwOTvdZC2Rp5ez3JunQ