Uitzendingen via kerkdienstgemist.nl

Omdat het platform van Kerkomroep het grote aantal kijkers en luisteraars de laatste weken niet aankan hebben we besloten om ook uit te gaan zenden via het platform Kerkdienstgemist.

Via Kerkdienstgemist kunt u onze diensten live meebeleven via computer of smartphone. U kunt de app ‘Kerkdienst Gemist’ downloaden of  naar de website www.kerkdienstgemist.nl/stations/1968-Christelijke-Gereformeerde-Kerk-De-Zaaier-Harderwijk gaan. Zo is het mogelijk de dienst live te volgen (met geluid of geluid en beeld samen).

Wilt u een dienst terugluisteren van de afgelopen weken? Op Kerkdienstgemist vindt u ook een archief met oude kerkdiensten.

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om de diensten live mee te beleven via de televisie bij de CAI. Daarnaast zenden we de diensten ook uit op ons eigen YouTube-kanaal: u vindt dit op https://bit.ly/dezaaier