Online Stadsgebed op maandag 11 mei

Elke maand komen christenen uit Harderwijk en Hierden in een van de plaatselijke kerken bij elkaar voor het zogeheten stadsgebed. Op maandag 11 mei zou het stadsgebed in De Zaaier worden gehouden, maar vanwege de coronacrisis is de gebruikelijke invulling helaas niet mogelijk. Het stadsgebed zal nu vanaf 19.30 uur online te volgen zijn via ons YouTube-kanaal: https://bit.ly/dezaaier en via kanaal 706 van de CAI.  
We willen onder meer danken voor 75 jaar vrijheid, maar ook voor de vrijheid van godsdienst in Nederland. We bidden onder andere voor iedereen die werkzaam is in de zorg en van wie in deze tijd veel wordt gevraagd. Ook bidden we voor scholen, leerlingen en leerkrachten, voor mensen die in eenzaamheid leven en voor de bewoners van het azc. Kijkers en thuisbidders kunnen via menti.com op hun tablet of mobiel ook (eenvoudig) dank- en gebedspunten aandragen. Dit zal tijdens de livestream worden uitgelegd. We kijken uit naar een gezegend uur.