Inzamelingsactie voor vluchtelingen op Lesbos

Omdat niks doen geen optie is,  gaan we producten inzamelen voor vluchtelingen in Griekenland, op de eilanden Lesbos, Samos en Chios. U heeft vast wel iets gelezen of gezien over de overvolle kampen, onder andere het afgebrande kamp Moria op Lesbos. De nood is hoog, er is tekort aan de meest basale spullen. Laten we met liefde geven voor onze naaste in nood!
De producten die wij inzamelen: luiers maat 3,4,5 en billendoekjes, shampoo,  zeep (blok), tandpasta volwassenen, tandpasta kinderen, tandenborstel, scheermesjes, kam/borstel, maandverband, nieuwe sokken, nieuw ondergoed (onderbroek, hemd).
U kunt producten inleveren in de kratten in de hal van de kerk op zondag of maandagochtend.  Van maandag tot en met zaterdag kunt u producten ook inleveren bij familie Koffeman, Hondsdrafmeen 47 of familie Bakker, Van Maerlantlaan 36 (op beide adressen staat een inzamelbak bij de voordeur). Dit kan tot en met 14 oktober. Daarna gaan de producten via de organisatie Christian Refugee Relief naar Griekenland. Alvast bedankt voor uw steun!