Tentweek gaat niet door (update)

UPDATE 7 augustus: Na rijp beraad en in overleg met de gemeente Harderwijk is besloten dat de Tentweek die van 24 tot en met 26 augustus zou plaatsvinden op het Kerkplein, niet doorgaat. De strikte voorwaarden die de overheid stelt, zoals het werken met coronatoegangsbewijzen, maakt het voor de organisatie niet mogelijk om het jaarlijkse evenement op een verantwoorde en publieksvriendelijke manier te organiseren. Er wordt nog nagedacht over een mogelijke alternatieve activiteit in die week met als thema: ‘Ik ben er voor jou’.

In 2020 kon de Tentweek helaas niet doorgaan. We zijn blij dat we dit jaar wel weer een (aangepast) programma kunnen bieden op 24, 25 en 26 augustus, op het Kerkplein voor de Grote Kerk. Het thema is: Ik ben er voor jou. Op het programma staat onder meer de KinderBijbelKlub met Dop en Bessie (dinsdag van 10.00-12.00 uur), Youth Night (dinsdag 20.00-22.00 uur), ontbijt met aansluitend een Bijbelstudie (woensdagochtend) en een high tea (donderdagmiddag). Zie voor het volledige programma: www.tentweekharderwijk.nl. De tent is tussen de programma’s door open voor ontmoeting en gebed. Wees welkom!