Opvoedingsavond met Willemijn de Weerd op 17 november

Na een lange ‘pauze’ door corona, willen we weer verdergaan met avonden over geloofsopvoeding. Op D.V. woensdag 17 november komt Willemijn de Weerd spreken over het thema: Als ze maar gelukkig zijn… Willemijn de Weerd is kinderboekenschrijfster en medeauteur van de HSV KinderBijbel. Ze heeft jarenlang in het onderwijs gewerkt. Naast schrijven geeft ze ook voorstellingen aan kinderen en workshops aan volwassenen. 

Als ze maar gelukkig zijn… 

Het lijkt de opvoedtrend van deze tijd: Het leven van onze kinderen moet vooral leuk zijn. Onder het motto Als ze maar gelukkig zijn” proberen we hun leven zo pijnloos mogelijk en zonder teleurstelling te laten verlopen. Maar worden onze kinderen echt gelukkig van deze opvoedstijl of moeten we het geluk voor hen ergens anders zoeken? Tijdens deze avond zal Willemijn de Weerd met ons nadenken in hoeverre wij als christelijke ouders beïnvloed worden door de ‘opvoed tijdgeest’. Ook gaat de Bijbel open om te ontdekken waar we volgens God het geluk voor onze kinderen kunnen vinden. 

De avond is voor een breed publiek: ouders van baby tot jong adolescent.
Inloop vanaf 19.45 uur, start van de avond om 20.00 uur.