Week van gebed: Licht in het duister

“Licht in het duister”, dat is het thema van de week van gebed die op 16 januari begint. We staan stil bij de ster van Bethlehem, een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. Doet u mee? Er is 24/7 gelegenheid voor gebed in het Huis van Gebed (achter Sjemen), u kunt naar de interkerkelijke samenkomsten komen, of thuis extra tijd nemen om te (aan)bidden.
Vrijdag 21 januari is er in ons kerkgebouw om 19.30 uur een interkerkelijke gebedssamenkomst. Het thema is: Kom, laten wij aanbidden! We houden ons tijdens deze avond uiteraard aan de geldende coronamaatregelen en er is plek voor maximaal vijftig bezoekers. Deze samenkomst wordt ook uitgezonden via YouTube en Kerkdienstgemist en duurt maximaal een uur.
Broeders en zusters, ook de kinderen en de jongeren, ik wil u oproepen om mee te doen aan de week van gebed! Gebed is de adem van de ziel, en onze goede God is onze aanbidding waard, maar gebed werkt ook machtige dingen uit, voor uzelf en voor de mensen voor wie u bidt!
Kijk op de website weekvangebed.nl om het boekje met gebedspunten te downloaden. Er is ook een speciaal gebedsboekje voor kinderen. Voor vragen: frouke@koffeman.info.