Internationale dienst op zondag 6 maart

Op zondag 6 maart houden we de eerste internationale dienst van dit jaar met vluchtelingen, asielzoekers en andere belangstellenden. De dienst begint om 14.30 uur in het gebouw van Sefanja aan de Stationslaan 121 in Harderwijk. Voorganger is ds. J. van ‘t Spijker. Hij spreekt in het Nederlands en wordt simultaan vertaald in het Engels. Via headsets is er ook vertaling in het Farsi en Arabisch. We zingen/horen psalmen en liederen in het Nederlands, Engels en Farsi. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en koffie te drinken met iets lekkers erbij. We kijken ernaar uit om deze dienst te houden en het Evangelie te delen met mensen uit diverse landen. Bidt u mee om een gezegende dienst?
De internationale diensten worden bij toerbeurt verzorgd door dertien kerken uit Harderwijk en Hierden. Op D.V. de zondagen 5 juni, 4 september en 4 december is onze kerk opnieuw aan de beurt.