Passie-/paassamenzang uitzending op 13 april om 19.30 uur

In de afgelopen periode is er het idee ontstaan om met de jongeren een zangavond te organiseren. Spontaan meldde een grote groep jongeren zich aan om hieraan mee te doen. Samen met een aantal leden van het koor Wijdt Hem uw kunst hebben ze een aantal stukken ingestudeerd. Op woensdagavond 6 april zijn er opnames gemaakt. De uitzending zal zijn op het kerktv-kanaal 706 en YouTube op woensdag 13 april om 19.30 uur.
Het koor zingt stukken uit de Passie- en Paas Cantate van Johan Bredewout. De jongeren zingen “Via Dolorosa”, “Zie hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem” en “Een toekomst vol van hoop”. Verdere medewerking is verleend door ds. Middelkoop (spreker), Marijn de Jong (dirigent) en Annemarie Langerak–Mons (dwarsfluit). Wij wensen u en jou veel kijkplezier!