Lichtjesavond en Kerstdiensten

Traditioneel hopen we dit jaar weer de Lichtjesavond te houden op kerstavond, 24 december, vanaf 19.00 uur. Samen met de bewoners van de Zeebuurt en de gemeenteleden van De Zaaier willen we de geboorte van de Zaligmaker bezingen in prachtige kerstliederen, bijgestaan door het koperensemble uit Elburg. Daarnaast zal het Kerstevangelie worden voorgelezen en zal er een kerstgedicht worden voorgedragen. Na afloop wordt er chocolademelk geschonken met een lekkere versnapering en is er alle gelegenheid om met elkaar te praten over het wonder van Kerst. Komt u ook? Neem gerust uw buren mee. Trek een warme jas aan, want bij droog weer zal alles plaatsvinden voor de hoofdingang van de kerk.

Ook bent u van harte welkom tijdens de kerkdiensten op Eerste Kerstdag (om 9.30 en 17.00 uur), waarin ds. Middelkoop voorgaat. Op 26 december is er om 9.30 uur een kerstviering voor kinderen en belangstellenden van alle leeftijden, die is georganiseerd door de Bijbelklas.