Nog geen reacties

Tentweek augustus 2015: Zie!

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus hopen we, samen met de hervormde gemeente in Harderwijk, weer de jaarlijkse Tentweek te organiseren. Een week met recreatieve activiteiten voor jong en oud én onderdelen waarbij we samen willen nadenken over de Bijbel.
Het thema dat als een rode draad door het programma heen loopt, is dit jaar: Zie! Ziet u om naar de ander? Ziet u met de ogen van Jezus? Kijken we met de ogen van het geloof, dan zien we nieuwe dingen! Op verschillende momenten willen we daarover nadenken en kunnen we daarover met elkaar in gesprek gaan.

Programma

Op het programma staat onder meer een Kinderbijbelclub, een avond-fietspuzzeltocht, Bijbelstudie, een Singin, een High Tea en een pannenkoekenrestaurant.

Waar?

De Tentweek wordt gehouden in en rond een grote tent op het Kerkplein voor de Grote Kerk in het centrum van Harderwijk. Loop deze zomer gerust eens binnen en weet u welkom! We ontmoeten u en jou graag!

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en voor het volledige programma, inclusief de aanvangstijden, op de speciale website van de Tentweek.