Nog geen reacties

Startweekend: van Bijbelstudie tot barbecue

Een Sing-in en een Bijbelstudie, maar ook sport en spel en een barbecue. Het programma voor het Startweekend 2015, op vrijdagavond 11 en zaterdag 12 september, biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Het weekend heeft plaats op De Banken te Zeewolde, waar het mogelijk is in eigen tent of caravan te kamperen.

De kampeerders zijn op vrijdag 11 september tussen 16.00 en 17.30 uur welkom op het terrein van De Banken, waar ze hun tent of caravan kunnen neerzetten. Daarna eten we met elkaar. De avond is grotendeels vrij te besteden, met vanaf 21.30 uur een Sing-in, gevolgd door een avondsluiting.

Op zaterdagochtend ziet het programma er als volgt uit: ontbijt (8.00 uur), Bijbelstudie met een apart programma voor kinderen en volwassenen (10.00 uur), lunch (12.00 uur). De middag staat in het teken van sport en spel. Vanaf 17.00 uur wordt er een heerlijke barbecue gehouden met een echte kok.

Iedereen die wil kamperen, moet zich voor 1 juli aanmelden. Wie de vrijdagavond en/of zaterdag wil meemaken, moet zich uiterlijk 28 augustus hebben aangemeld. Dit kan door een e-mail te sturen naar jschouten@solcon.nl.

Zie voor meer informatie over het programma en de kosten het kerkblad Ontmoeting van juni en de folder Startweekend, die op zondag 14 juni is uitgedeeld en ook in de kerk te vinden is. We kijken uit naar een mooi weekend met jong en oud!